Over mezelf

In 1988 ben ik afgestudeerd in de (neuro)psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna ben ik min of meer als vanzelf in de automatisering beland, hier heb ik diverse functies bekleed, van applicatiebeheerder en projectleider tot service manager. In 2010 ben ik weer teruggekeerd naar mijn oude vakgebied en ben Humanistiek gaan studeren aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. Tijdens deze studie heb ik niet alleen een aantal nuttige practica gevolgd (zoals Gespreksvaardigheden, Coachingsvaardigheden, Socratische Gespreksvoering, Reflecteren) maar ook kennis gemaakt met de Waarderingstheorie en de ZelfKennis(Konfrontatie)Methode van prof. Hubert Hermans. De theorie en methode spraken me gelijk aan, na mijn bachelor Humanistiek heb ik besloten om de postdoctorale opleiding tot ZKM coach te volgen, een opleiding die ik eind 2016 heb afgerond. Mijn primaire motivatie om ZKM coach te worden is andere mensen te ondersteunen om gemakkelijker met het leven om te gaan, de ZKM leent zich hier heel goed voor.

Sinds 2014 ben ik lid van de ZKM Vereniging, meer informatie over de ZKM Vereniging is te vinden op de website, de folder van de ZKM vereniging is hier te vinden.

Persoonlijke inspiratiebronnen

Hieronder zie je een Wordle van zaken die mij inspireren en energie geven. Dit varieert van boeken, films, auteurs, muziek, fotografie, kunst tot voor mij belangrijke (humanistische) thema’s.

“What counts in life is not the mere fact that we have lived. It is what difference we have made to the lives of others that will determine the significance of the life we lead” – Nelson Mandela