Inhoud ZKM traject en kosten

Een ZKM zelfonderzoek bestaat bij mij uit een afgerond geheel van vier sessies (totaal 10-12 uur) over een periode van zes tot tien weken gevolgd door twee à drie verdiepingsgesprekken van elk 1,5 uur. 

In de prijs van het ZKM zelfonderzoek is inbegrepen het opstellen van de overeenkomst, de voorbereidingstijd van het zelfonderzoek en de kosten voor het maken van de rapportage.

Kosten privé

De kosten voor het zelfonderzoek inclusief vervolggesprekken bedragen voor particulieren € 1.495,- incl. btw.

Kosten voor bedrijven

De kosten voor het zelfonderzoek inclusief vervolggesprekken bedragen voor bedrijven € 1.995,- incl. btw.

Ontwikkelbudget werkgever, persoonlijk budget medewerker

De meeste werkgevers hebben een budget beschikbaar voor opleiding en ontwikkeling van personeel, als werknemer kun je met je werkgever overleggen of hij/zij hier in wil investeren. Medewerkers die beschikken over een persoonlijk budget kunnen dit meestal aanwenden voor coaching, bespreek dit met je werkgever.

Werknemers rapporteren aan het eind van een ZKM traject zelf terug aan de werkgever, indien gewenst kan een evaluatiesessie met werknemer, werkgever en mij als coach gepland worden (dit zal apart geoffreerd worden). De inhoud van het persoonlijke ZKM traject en het dossier is alleen toegankelijk voor cliënt en coach, de werkgever kan daar niet over beschikken.